Siirry sisältöön

Sakeus toivottaa iloista ja rauhallista uutta vuotta 2023!

Simo Virtanen
Simo Virtanen
Sakeus toivottaa iloista ja rauhallista uutta vuotta 2023!

Vuosi 2022 tulee jäämään mieleen monella tavalla. Vietämme ensi helmikuussa Sakeuden perustamisen ensimmäistä vuosipäivää ja olemme onnistuneet tarjoamaan asiakkaillemme tavoitteidemme mukaista palvelua: asiakkaan liiketoimintaan ja ihmisten tarpeisiin keskittyvää muotoilua ja vauhdikasta ohjelmistokehitystä. Kansainväliset tapahtumat ovat varjostaneet mielissämme, mutta eivät ole vaikuttaneet Sakeuden toimintaan. Ukrainan kokemat vääryydet ovat kuitenkin ajatuksissamme jatkuvasti.

Ensimmäinen vuotemme on ollut projektianniltaan kolmihenkiselle tiimille vilkas. Kevään aikana kehitimme LOASille huoltokirja Lokin ja syksyn aikana olemme tuottaneet innovaatioihin tähtäävää palvelumuotoilua, käyttöliittymäsuunnittelua ja tuotekehitystä useille asiakkaille. Työhön on sisältynyt muun muassa Figmalla toteutettua käyttöliittymäsuunnittelua ja konseptointia sekä olemassaolevien palveluiden asiakaskokemuksen parantamista ja järjestelmien jatkokehittämistä Ruby on Railsilla. Projektit etenevät hyvää tahtia ja odotamme pääsevämme kertomaan niistä lisää varhain ensi vuoden puolella.

Projektityön lisäksi olimme mukana Helsinki Ruby ry:n toiminnassa ja otimme osaa 700 henkeä Hakaniemen Paasitorniin koonneen Ruby-konferenssi Eurukon järjestämiseen. Toivottavasti saamme Helsinkiin lisää Ruby-tapahtumia ensi vuonna!

Kiitos asiakkaillemme ja ystävillemme vuodesta 2022! Tuokoon uusi vuosi mukanaan rauhaa ja onnistumisia.

Simo Virtanen

Simo Virtanen

Suunnittelija & toimitusjohtaja

simo@sakeus.fi

Sakeus

Kokeneen suunnittelija- ja kehittäjätiimimme erikoisuutena on toteuttaa uusia käyttäjälähtöisiä sovelluksia verkkoon.